Bedrijfsverhuizing

Bij de verhuizing van uw bedrijf komt heel wat kijken. Voorbereiding en juist inzicht zijn essentieel voor een naadloze verhuizing.

Het bedrijfsproces wordt zo min mogelijk verstoord tijdens een bedrijfsverhuizing. De verhuizing wordt op het juiste moment georganiseerd met behulp van gekwalificeerde vakmensen en de juiste hulpmiddelen.

Ook het inrichten van de werkplek en het aansluiten van de ICT is noodzakelijk om na de verhuizing het werk snel te kunnen hervatten. Tot Uw Dienst Verhuizingen geeft hier effectief een allesomvattend antwoord op.

Tot Uw Dienst Verhuizingen kan de volledige verhuizing voor u verzorgen, maar ook helpen met bepaalde aspecten ervan. Wij werken graag met u samen om het verhuisproject te voltooien zoals u dat voor ogen heeft.

Heb je vragen of interesse in onze service bedrijfsverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Opgeleide vakmensen
  • ICT aansluitservice
  • In- en uitpakken van archieven
  • Interne of externe verhuizing
  • Wij regelen alles

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook Tot Uw Dienst Verhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

Tot Uw Dienst Verhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?