Erkende Verhuizer

Als lid van de organisatie Erkende Verhuizers kunt u ervanuit gaan dat u zekerheid heeft, en dat de kennis en materialen aanwezig zijn om uw verhuizing succesvol uit te voeren. Een verhuizer die bij de organisatie Erkende Verhuizers is aangesloten, moet aan verschillende voorwaarden en eisen voldoen om de kwaliteit naar de klant te kunnen garanderen. Eén van deze eisen is dat de werknemers in het bezit moeten zijn van een opleiding tot Erkende Verhuizer. De organisatie Erkende Verhuizers controleert regelmatig of bedrijven voldoen aan de eisen om een Erkende Verhuizer te zijn.

Er zijn verschillende voordelen om voor een Erkende Verhuizer te kiezen. Een aantal voordelen staan hieronder genoemd.

  • Algemene Voorwaarden: iedere Erkende Verhuizer hanteert de algemene voorwaarden van de organisatie Erkende Verhuizers. Met de algemene voorwaarden zijn er duidelijke rechten en plichten voor u als klant en voor ons als verhuisbedrijf.
  • Verzekering: bij iedere offerte van een particuliere verhuizing, zult u een Garantiecertificaat aantreffen. Het garantiecertificaat is de verzekering voor uw verhuizing tot een standaard bedrag tot €100.000,00. Wanneer uw inboedel een hogere waarde heeft, dan is dit gemakkelijk te verzekeren bij een Erkende Verhuizer.
  • Verantwoord verhuizen: als Erkende Verhuizer zijn er eisen opgesteld om de kwaliteit op het gebied van milieu en veiligheid te waarborgen. Met de kwaliteitseisen zorgt de organisatie Erkende Verhuizers ervoor dat naast een goede verloop van uw verhuizing, dit ook zo veilig mogelijk gebeurd en dat er rekening wordt gehouden met het milieu.
  • Verhuisgarantie: met de verhuisgarantie wordt gewaarborgd dat uw verhuizing bij faillissement van een verhuizer, nog steeds zal worden uitgevoerd door een Erkend Verhuizer. Er wordt hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met uw tijdsplanning en er zullen geen extra kosten worden gerekend voor de verhuizing.
  • Geschillencommissie: tijdens een verhuizing is het altijd het doel om de verhuizing zo goed en zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch kan er tijdens een verhuizing altijd wat gebeuren, want waar mensen aan het werk zijn, kunnen nu eenmaal fouten gemaakt worden. In de meeste gevallen wordt er snel tot een goede oplossing gekomen tussen de verhuizer en de klant. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er nog de geschillencommissie van de organisatie Erkende Verhuizers. De geschillencommissie bestaat uit onafhankelijke juristen die zich buigen over de kwestie en een bindende uitspraak zullen doen.
erkende verhuizers logo

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?