Verhuislift

Een verhuislift is niet meer weg te denken in de verhuiswereld. De verhuislift zorgt voor een soepele verhuizing, is ergonomisch beter voor de verhuizers en levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Naast het gebruik van de verhuislift tijdens een verhuizing, is de verhuislift ook perfect in te zetten voor andere doeleinden. Heeft u een groot meubelstuk of een complete keuken die bij u naar binnen moet op een verdieping, dan is de verhuislift een ideale oplossing.


De verhuislift van Tot Uw Dienst is snel opgebouwd en wordt altijd bediend door een Erkende Verhuizer. De verhuislift is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een bereik van 27 meter hoog, wat overeenkomt met 9 normale verdiepingen.


Heb je vragen of interesse in onze service verhuislift?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Snel opgebouwd
  • Bereik van 27 meter
  • Altijd bediend door een Erkend Verhuizer
  • Sterke verhuislift tot 400 kg
  • 7 dagen per week, ook spoedservice

Hoe zit het met grote meubelstukken?

Het verhuizen van grote meubels zoals banken en piano's is voor ons geen probleem. Om je spullen efficiënt en veilig te vervoeren, worden grote meubels zo veel mogelijk gedemonteerd. Je kunt dit zelf doen of het ons laten doen.

Voor verdiepingen boven de begane grond gebruiken wij een handige verhuislift. Daarmee verplaatsen we snel en gemakkelijk je inboedel. Deze verhuislift heeft een bereik 27 meter hoog. Tot Uw Dienst Verhuizingen brengt je keuken dus tot en met de 9e verdieping!


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook Tot Uw Dienst Verhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

Tot Uw Dienst Verhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?