Seniorenverhuizing

De seniorenverhuizing is een dienst die steeds populairder wordt. Door nog meer aandacht te besteden aan de unieke behoeften van ouderen bieden wij een zeer rustgevende overgang.

Een voorbeeld hiervan is het inrichten van de nieuwe woning.

De nieuwe woning moet qua inrichting en aankleding op de oude lijken. Wij plaatsen uw bezittingen zorgvuldig op de meest behaaglijke plaats.

Wij zorgen daarnaast ook voor het verwijderen van meubels die bij een verhuizing naar een kleinere woning overbodig worden.


Heb je vragen of interesse in onze service seniorenverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Zeer rustgevende verhuizing
  • In- en uitpakservice
  • Inrichting van de nieuwe woning
  • Extra aandacht voor speciale wensen
  • Wij regelen alles

Wat gebeurt er tijdens een seniorenverhuizing?

Je gaat verhuizen en hebt besloten de verhuizing door ons te laten uitvoeren. Dan word je gebeld door één van onze planningsmedewerkers. Tijdens het gesprek komen jullie samen uit op een datum en tijdstip voor de verhuizing. In dit gesprek wordt alles rustig met je doorgenomen, zodat je weet wat je te wachten staat.

Na dit telefoongesprek komen we met verhuisdozen en verpakkingsmaterialen. We beginnen met inpakken en uitzoeken. Ook demonteren we op de dag van de verhuizing de meubels. We vullen de verhuiswagen en rijden naar je nieuwe woning. Daar worden alle spullen netjes uitgeladen, uitgepakt en op de gewenste plek gezet. Ook zetten we alles wat gedemonteerd is in elkaar en op de juiste plek. Precies zoals jij dat wilt.

We gaan pas naar huis als jij tevreden bent.


Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Hoe zit het met grote meubelstukken?

Het verhuizen van grote meubels zoals banken en piano's is voor ons geen probleem. Om je spullen efficiënt en veilig te vervoeren, worden grote meubels zo veel mogelijk gedemonteerd. Je kunt dit zelf doen of het ons laten doen.

Voor verdiepingen boven de begane grond gebruiken wij een handige verhuislift. Daarmee verplaatsen we snel en gemakkelijk je inboedel. Deze verhuislift heeft een bereik 27 meter hoog. Tot Uw Dienst Verhuizingen brengt je keuken dus tot en met de 9e verdieping!


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook Tot Uw Dienst Verhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

Tot Uw Dienst Verhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?