Projectverhuizing

Wij verhuizen bedrijven van elke omvang. Tot Uw Dienst Verhuizingen is verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en het onderhoud van de verhuizing.

Voor een soepele verhuizing zijn planning en voorbereiding van het grootste belang. Alle medewerkers van alle organisaties zijn op de hoogte als er een waterdicht plan wordt opgesteld.

De diagnose van de expertise die nodig is voor de verhuizing is essentieel, naast een zorgvuldige planning. Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt uitzonderlijke expertise om elk onderdeel van uw bedrijf met zorg over te dragen.

Het is cruciaal dat de planning en uitvoering van de overdracht op één lijn liggen en dat bij problemen meteen oplossingen worden gevonden om de zaken soepel te laten verlopen. Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan de onderlinge communcatie tussen partijen.

Na de verhuizing beginnen we met de nazorg. Tijdens de nazorg zetten we alle puntjes op de i, waarbij we streven naar 100 procent klanttevredenheid.

Tot Uw Dienst Verhuizingen kan de gehele projectverhuizing voor u verzorgen, maar wij kunnen ook helpen bij bepaalde aspecten van de verhuizing. Wij werken graag met u samen om de verhuizing te voltooien zoals u dat voor ogen heeft.

Heeft u vragen of interesse in onze service projectverhuizing?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Focus op de communicatie
  • Team  van specialisten
  • Uitstekende nazorg
  • Veilig, zorgvuldig en discreet
  • Wij regelen alles

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. Zeg nou zelf, je geeft toch je geliefde inboedel niet zomaar aan de eerste de beste mee? De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook Tot Uw Dienst Verhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

Tot Uw Dienst Verhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?