Meubel Logistiek

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen bieden we transport aan voor interieurs, meubels en keukens. Wij bieden veiligheidsgarantie voor alle transporthandelingen. Elk meubelstuk wordt op de nieuwe locatie in de juiste opstelling gezet.

Wij bieden complete logistieke ondersteuning voor grote winkelketens die meubels en keukens verkopen. Wij controleren de bestelde artikelen op volledigheid en kwaliteit. We plannen de rit zorgvuldig, informeren de klant en zorgen voor de levering aan de klant.

Als bijvoorbeeld een keuken na levering in elkaar gezet moet worden, schikken wij de geleverde artikelen zodat de aannemer meteen aan de slag kan.


Heb je vragen of interesse in onze service Meubel Logistiek?

Neem dan gerust contact met ons op!

  • Keuken- en interieurlevering
  • Beveiligd transport
  • Aandacht voor nazorg
  • Gespecialiseerde vakmensen
  • Wij regelen alles

Zijn mijn spullen veilig tijdens de verhuizing?

Onze medewerkers zijn opgeleide verhuizers. Wij gaan extra zorgvuldig met je spullen om. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Erkende Verhuizer en is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000,-. De verhuizers letten tijdens het inpakken extra goed op breekbare spullen en zorgen ervoor dat deze op een veilige manier worden vervoerd.

Ben je toch nog niet gerust op de veiligheid van jouw kostbare spullen? Neem dan contact met ons op. We doen wat ervoor nodig is zodat je met een gerust hart verhuist.


Wat is een Erkende Verhuizer? 

Verhuizen is een vak. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers heeft daarom een predicaat: het predicaat Erkende Verhuizer. Ook Tot Uw Dienst Verhuizingen waarborgt daarmee de kwaliteit van jouw verhuizing. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Onze verhuizers zijn vakmensen. Ze hebben een opleiding gevolgd en certificaten behaald. Niet alleen ons bedrijf is een erkende verhuizer, al onze medewerkers zijn eveneens gecertificeerde verhuizers. Want zoals gezegd: verhuizen is een vak. Bij ons is jouw inboedel in goede handen.

Met een erkende verhuizer als Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn je spullen zowel op het nieuwe als het oude adres verzekerd.

Tot Uw Dienst Verhuizingen werkt altijd volgens de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?