Tijdelijke opslagruimte van Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt uitkomst.

Tijdelijke opslagruimte Boskoop? Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen kunt u terecht voor tijdelijk opslag van uw inboedel tijdens het verhuizen. Maak gebruik van onze beveiligde loods en geef uzelf ruimte voor een prettige verhuizing!
Tot Uw Dienst Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf, ook werkzaam in Boskoop en omgeving. Met een uitgebreid arsenaal aan verhuisdiensten staan wij klaar voor iedereen in Boskoop die wil verhuizen. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen al meer dan 60 jaar op het vakmanschap van Tot Uw Dienst Verhuizingen.


Als verhuisbedrijf staan wij voor:

  • Professionaliteit;
  • Veiligheid;
  • Service.


Tot Uw Dienst Verhuizingen is meer dan dat

Door de jaren heen hebben wij bij Tot Uw Dienst Verhuizingen constant geïnvesteerd in onze service. Wij staan klaar voor onze klanten en doen er alles aan om verhuizingen op maat te verzorgen. Afhankelijk van de wensen van de klant bieden wij verschillende diensten aan. Zo kunt u ons inschakelen voor:


  • Tijdelijke opslagruimte;
  • Verhuislift verhuur;
  • Standaard verzekerd verhuizen tot €100.000,-;
  • Handyman service.

Met ons brede aanbod aan diensten garanderen wij iedere klant een prettige verhuiservaring. Wij dragen zorg voor een veilige en schadevrije verhuizing. Indien nodig plaatsen wij een verhuislift, voor een gemakkelijke verplaatsing van grote en/of zware meubelstukken.

En wilt u extra zekerheid? Dan bieden wij u de mogelijkheid uw inboedel tijdens de verhuizing te verzekeren. Bij al onze werkzaamheden hanteren wij hoge veiligheidseisen om uw en onze veiligheid te waarborgen.

Hebt u vragen over de gang van zaken tijdens de verhuizing? Vraag het een van onze medewerkers. Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan en houden u graag op de hoogte!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?