Tijdelijke Opslagruimte Gouda

Tot Uw Dienst Verhuizingen staat voor u klaar.

Tijdelijke opslagruimte Gouda? Maak gebruik van onze beveiligde loods om uw inboedel veilig en zo lang als nodig is op te slaan. Tot Uw Dienst Verhuizingen is een ervaren en erkend verhuisbedrijf, werkzaam in Gouda en omgeving, dat een zorgeloze en snelle verhuizing garandeert.

Wij verzorgen onder andere:

  • Volledige verhuizingsservice;
  • Verhuur van verhuisliften;
  • Handymanservice;
  • Tijdelijk inboedelopslag;
  • Standaard Verzekering tot €100.000,-.

Maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden bij Tot Uw Dienst Verhuizingen voor een prettige verhuiservaring!

Tijdelijke Opslagruimte Gouda
Tijdelijke Opslagruimte Gouda

Sla uw inboedel tijdelijk op

Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt klanten de mogelijkheid om huisraad, meubelstukken en zelfs de volledige inboedel tijdelijk op te slaan in een beveiligde loods. Bij overbruggingsperiodes tussen verhuizingen komt dit handig van pas, of wanneer er aan de nieuwe woning nog een hoop moet gebeuren. Wij dragen zorgen voor de veilige opslag van uw inboedel, zodat u zich kunt focussen op het gereed maken van uw nieuwe woning. Wel zo handig!

Wilt u een stukje extra zekerheid bij het verhuizen? Dan bieden wij als verhuisbedrijf de mogelijkheid om uw inboedel bij het verhuizen te verzekeren, tot een waarde van €100.000,-. Ook bieden wij u met onze Handymanservice de mogelijkheid om klusjes in huis die komen kijken bij het verhuizen snel en vakkundig te laten uitvoeren.

Service komt voorop!

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij werken te allen tijde in samenspraak met onze klanten. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de verhuizing, dan denken wij met u mee over de mogelijkheden. Onze werknemers staan altijd voor u klaar!

Neem contact op met Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Neem contact op of vraag een offerte aan bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Bereik ons per telefoon op het nummer 0182 – 372 311 of stuur ons een berichtje op Facebook: https://www.facebook.com/totuwdienstverhuizingen/

Wij staan voor u klaar!

Malcare WordPress Security