Tijdelijke Opslagruimte IJsselstein

Sla uw inboedel veilig op bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Tijdelijke opslagruimte IJsselstein? Dan staat Tot Uw Dienst Verhuizingen voor u klaar. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de sector, ook werkzaam in IJsselstein. Als Erkend Verhuizer doen wij dagelijks ons best om onze klanten de beste service te bieden en iedere verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Tijdelijke opslagruimte;
  • Verhuur van verhuisliften;
  • Standaard Verzekering van uw inboedel tot €100.000,-.
  • Handymanservice.
Tijdelijke Opslagruimte IJsselstein
Tijdelijke Opslagruimte IJsselstein

Service en kwaliteit voorop

Tot Uw Dienst Verhuizingen heeft service hoog in het vaandel staan. Door altijd een stapje extra te zetten voor de klant onderscheiden wij onszelf als verhuizer. Wij werken in samenspraak met onze klanten aan op maat gemaakte verhuizingen. Van appartementen tot villa’s en kantoorpanden, wij verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Bij iedere verhuizingen zorgen wij voor een speciaal plan van aanpak, erop gericht de verhuizing zo snel en effectief mogelijk uit te voeren.

Voor tijdens uw verhuizing

Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt klanten de mogelijkheid hun inboedel tijdelijk op te slaan in een beveiligde loods. Hebt u opslagruimte nodig om bijvoorbeeld eerst nog even te kunnen klussen in uw nieuwe woning? Wij bieden de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan in een beveiligde loods. Ook verzekering is mogelijk!

Neem contact op met Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Neem contact op of vraag een offerte aan bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Bereik ons per telefoon op het nummer 0182 – 372 311 of stuur ons een berichtje op Facebook: https://www.facebook.com/totuwdienstverhuizingen/

Wij staan voor u klaar!

Malcare WordPress Security