Sla uw inboedel veilig op bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Tijdelijke opslagruimte IJsselstein? Dan staat Tot Uw Dienst Verhuizingen voor u klaar. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de sector, ook werkzaam in IJsselstein. Als Erkend Verhuizer doen wij dagelijks ons best om onze klanten de beste service te bieden en iedere verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Tijdelijke opslagruimte;
  • Verhuur van verhuisliften;
  • Standaard Verzekering van uw inboedel tot €100.000,-.
  • Handyman service.

Service en kwaliteit voorop

Tot Uw Dienst Verhuizingen heeft service hoog in het vaandel staan. Door altijd een stapje extra te zetten voor de klant onderscheiden wij onszelf als verhuizer. Wij werken in samenspraak met onze klanten aan op maat gemaakte verhuizingen. Van appartementen tot villa’s en kantoorpanden, wij verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Bij iedere verhuizingen zorgen wij voor een speciaal plan van aanpak, erop gericht de verhuizing zo snel en effectief mogelijk uit te voeren.

Voor tijdens uw verhuizing

Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt klanten de mogelijkheid hun inboedel tijdelijk op te slaan in een beveiligde loods. Hebt u opslagruimte nodig om bijvoorbeeld eerst nog even te kunnen klussen in uw nieuwe woning? Wij bieden de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan in een beveiligde loods. Ook verzekering is mogelijk!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?