Daarvoor moet u bij Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn.

Tijdelijke opslagruimte Nieuwerkerk aan den IJssel? Tot Uw Dienst Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf, werkzaam in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. Als Erkend Verhuizer met meer dan 60 jaar ervaring in de sector verzorgen wij een snelle en zorgeloze verhuizing. Van appartementen tot kantoorpanden, Tot Uw Dienst Verhuizingen verzorgt alle soorten verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Tijdelijke opslagruimte;
  • Volledige verhuisservice;
  • Verhuislift verhuur;
  • Handyman service;
  • Standaard Verzekering tot €100.000,-.

Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt klanten in Nieuwerkerk aan den IJsel en omgeving een uitgebreid pakket aan mogelijkheden op het gebied van verhuizen. Met onze hulp kunt u gemakkelijk en snel verhuizen, precies zoals u het voor ogen heeft!


Sla uw inboedel veilig op

Bij het verhuizen kan wat extra ruimte soms goed van pas komen. Betrekt u een nieuwe woning en moet er nog veel aan gebeuren? Of moet u een periode overbruggen tussen twee woningen? Dan kan het handig zijn om uw inboedel tijdelijk elders te bewaren.

Tot Uw Dienst Verhuizingen is niet alleen een professioneel verhuisbedrijf, maar biedt klanten ook de mogelijkheid om hun inboedel tijdelijk op te slaan in een beveiligde loods.


Ook kunt u bij ons uw inboedel verzekeren tot een waarde van €100.000,-! Kies voor zekerheid met Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?