Dat regelt Tot Uw Dienst Verhuizingen voor u.

Tijdelijke opslagruimte Schoonhoven? Tot Uw Dienst Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf, werkzaam in Schoonhoven en omgeving. Al 60 jaar dé specialist op het gebied van verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een appartement, een rijtjeshuis of een kantoorpand, vertrouw uw verhuizing toe aan onze ervaren werknemers en wees verzekerd van een zorgeloze ervaring.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Tijdelijke opslagruimte;
  • Verhuislift huren;
  • Standaard Verzekerd verhuizen tot €100.000,-;
  • Handyman service.


Sla uw inboedel tijdelijk op

Tijdelijke opslagruimte komt vaak goed van pas bij het verhuizen. Het geeft u de ruimte om uw nieuwe woning eerst eens flink onder handen te nemen voor u erin trekt of het biedt uitkomst tijdens een overbruggingsperiode tussen twee woningen. Voor iedereen die in verband met een verhuizing tijdelijk wat extra opslagruimte nodig heeft beschikt Tot Uw Dienst Verhuizingen over een beveiligde loods. Sla uw inboedel deels of volledig op in onze loods voor onbeperkte tijd.

Service op alle vlakken!

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen speelt service een grote rol. Vandaar dat wij ons dienstenpakket door de jaren heen hebben uitgebreid. Met onze handymanservice, verzekeringsmogelijkheden, verhuur van verhuisliften en opties voor inboedelopslag zijn wij in staat iedere klant maatwerk te bieden. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw verhuizing en wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?