Tot Uw Dienst Verhuizingen is specialist op het gebied van verhuizingen in Boskoop en omgeving.

Verhuisbedrijf Boskoop – Ervaren en professioneel, dat is Tot Uw Dienst Verhuizingen. Als Erkend Verhuizer met meer dan 60 jaar ervaring in de sector staan wij klaar voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij verzorgen snel en effectief verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Van kantoorpand tot rijtjeshuis, wij zorgen voor een gemakkelijke en vlekkeloze verhuizing in de regio Boskoop!


Tot Uw Dienst Verhuizingen is inzetbaar voor:

  • Verhuislift huren;
  • Volledige verhuizing;
  • Standaard Verzekering tot €100.000,-;
  • Handymanservice;
  • Beveiligde opslag van uw inboedel.


Service en kwaliteit

Tot Uw Dienst Verhuizingen hecht waarde aan goede service. Bij iedere verhuizing die wij uitvoeren werken wij aan de hand van hoge kwaliteitseisen, om voor onze klanten een prettige en zorgeloze ervaring te garanderen.

Bij het snel en schadevrij verhuizen van uw inboedel hanteren wij te allen tijde hoge veiligheidsstandaarden, zodat uw veiligheid en die van ons gewaarborgd is.

Ook werken wij op een transparante wijze, waarbij wij onze klanten op de hoogte houden van het plan van aanpak.

Een verhuisbedrijf dat maatwerk levert

Een ander stukje service dat wij als verhuisbedrijf leveren is de grote variatie aan mogelijkheden bij Tot Uw Dienst Verhuizingen. Met onze handymanservice, beveiligde opslag of de mogelijkheid tot verzekering van uw inboedel tijdens het verhuizen verlenen wij een extra stukje service aan onze klanten. Zo zijn wij in staat maatwerk te leveren aan iedereen.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?