Tot Uw Dienst Verhuizingen staat voor u klaar!

Verhuisbedrijf Gouda? Tot Uw Dienst Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf, werkzaam in Gouda en omgeving, met meer dan 60 jaar ervaring.


Als Erkend Verhuizer zijn wij inzetbaar voor:

  • Verhuizingen;
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel;
  • Verhuislift huren;
  • Handymanservice.

Van villa’s tot appartementen en bedrijfspanden, Tot Uw Dienst Verhuizingen verzorgt de volledige verhuizing voor zowel particulieren als bedrijven in Gouda en omgeving. Dankzij onze vele jaren ervaring beschikken wij over de nodige kennis en kunde voor een veilige en snelle verhuizing.


Tot Uw Dienst Verhuizingen doet een stap extra voor u!

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen geloven we in het belang van service. Door de jaren heen zijn wij blijven investeren in de kwaliteit van onze service; Inmiddels is het waar wij in uitblinken.

Tot Uw Dienst Verhuizingen is namelijk meer dan een simpel verhuisbedrijf. Wij zetten graag een stapje extra voor de klant en bieden daarom verschillende extra diensten aan om uw verhuizingen nog beter te laten verlopen.

Maak bijvoorbeeld gebruik van onze beveiligde loods voor tijdelijke opslag van uw inboedel, of schakel onze handymanservice in voor klusjes in huis die bij het verhuizen komen kijken.

Ook kunt u bij ons een professionele verhuislift huren.

Kwaliteit en veiligheid voorop.

Door te allen tijde hoge kwaliteits- en veiligheidseisen te hanteren, garanderen wij een zorgeloze verhuizing voor al onze klanten. Wij dragen zorg voor het veilig en schadevrij overbrengen van de inboedel naar uw nieuwe woning. Door aan de hand van hoge veiligheidsstandaarden te werken waarborgen wij uw veiligheid, die van uw inboedel en die van onszelf!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?