Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJsel

Tot Uw Dienst Verhuizingen is reeds 60 jaar actief als Erkend Verhuizer in Nieuwerkerk aan den IJsel en omgeving.

Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJsel? Tot Uw Dienst Verhuizingen staat voor u klaar. Wij verzorgen onder andere:

  • Verhuur van verhuisliften;
  • Volledige verhuisservice;
  • Standaard Verzekering van uw inboedel tot €100.000,-;
  • Beveiligde opslag;
  • Handymanservice.

Vertrouw uw verhuizing toe aan onze ervaren werknemers, echte vakmannen op het gebied van verhuizingen. Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze verhuizing. Binnen een mum van tijd ingetrokken op uw nieuwe adres!

Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJsel
Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJsel

Een verhuisbedrijf waar u van op aan kan.

Tot Uw Dienst Verhuizingen onderscheidt zich als verhuisbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJsel door altijd een stap verder te gaan op het gebied van service. Wij bieden onze klanten meer dan een simpele verhuisservice. Allereerst werken wij op een transparante wijze, waarbij wij onze klanten op de hoogte houden van alle mogelijkheden voor hun verhuizing en het plan van aanpak. Ook denken wij graag mee met klanten die speciale wensen hebben voor hun verhuizing. Met de verschillende diensten die wij aanbieden, zoals opslag, verhuislift verhuur, onze handymanservice en de mogelijkheid tot verzekering, garanderen wij maatwerk voor iedere verhuizing.

Vertrouwd en veilig.

Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en al vele jaren actief voor klanten in Nieuwerkerk aan den IJsel en omstreken. Onze werknemers werken stuk voor stuk aan de hand van hoge veiligheidseisen, waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen voor het snel, veilig en schadevrij overbrengen van uw inboedel naar uw nieuwe adres. Door te werken aan de hand van strikte veiligheidseisen waarborgen wij niet alleen onze eigen veiligheid tijdens het verhuizen, maar ook die van uzelf en natuurlijk uw inboedel.

Neem contact op met Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Neem contact op of vraag een offerte aan bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Bereik ons per telefoon op het nummer 0182 – 372 311 of stuur ons een berichtje op Facebook: https://www.facebook.com/totuwdienstverhuizingen/

Wij staan voor u klaar!