Dat is Tot Uw Dienst Verhuizingen, voor alle verhuizingen in Schoonhoven en omstreken!

Verhuisbedrijf Schoonhoven? Tot Uw Dienst Verhuizingen is al meer dan 60 jaar actief als verhuizer! Particulier of zakelijk, en variërend van villa’s en kantoren tot appartementen, wij regelen een snelle en zorgeloze verhuizing voor iedereen.


In de regio Schoonhoven verzorgen wij onder andere:

  • Verhuizingen;
  • Verhuislift verhuur;
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel;
  • Handymanservice;
  • Standaard Verzekering tot 100.000, – tijdens het verhuizen.


Unieke service!

Als verhuisbedrijf onderscheidt Tot Uw Dienst verhuizingen zich door het hoge niveau van service. Door altijd een stapje extra te zetten voor de klant kunnen wij keer op keer een zorgeloze verhuizing garanderen. Ook denken wij graag mee met onze klanten over de beste aanpak voor een verhuizing.


Zo bieden wij onze klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun inboedel tijdelijk bij ons op te slaan in een beveiligde loods. Ook verhuren wij verhuisliften voor verhuizingen vanuit of naar hoger gelegen woningen en nemen wij met onze handymanservice klusjes die bij het verhuizen komen kijken voor onze rekening.


Voor onze klanten die graag wat extra zekerheid willen bij het verhuizen bieden wij de optie om hun inboedel te laten verzekeren tot een totaalwaarde van €100.000,-. Tot Uw Dienst Verhuizingen is méér dan een verhuisbedrijf!

Hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Om iedere keer opnieuw een topprestatie te kunnen leveren hanteren wij voor onszelf en onze werknemers hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Het is voor ons belangrijk dat uw inboedel en huisraad snel en onbeschadigd op uw nieuwe adres aankomt. Om dat te realiseren werken wij altijd aan de hand van duidelijke richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid; geen detail wordt over het hoofd gezien!

Tot Uw Dienst Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat zijn verantwoordelijkheid neemt.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?