Verhuisbedrijf Zoetermeer

Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Tot Uw Dienst Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf werkzaam in de omgeving van Zoetermeer. Wij zijn Erkend Verhuizer en al 60 jaar specialist op het gebied van verhuizingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een villa, appartement of kantoorpand, wij zorgen voor een snelle en veilige verhuizing. Tot Uw Dienst Verhuizingen staat voor:

  • Veiligheid;
  • Betrouwbaarheid;
  • Service.
Verhuisbedrijf Zoetermeer
Verhuisbedrijf Zoetermeer

Meer dan een verhuisbedrijf.

Door de jaren heen hebben wij bij Tot Uw Dienst Verhuizingen ons arsenaal aan verhuisdiensten flink uitgebreid. Inmiddels leveren wij een totale verhuisservice, waarbij wij een op maat gemaakte verhuizing verzorgen voor iedere klant. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Verhuislift huren;
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel;
  • Handymanservice.

Verhuist u vanaf een hoger gelegen woning? Dan plaatsen en bemannen wij een professionele verhuislift om uw inboedel gemakkelijk naar beneden te verplaatsen. Of hebt u ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan? Dat regelt u bij Tot Uw Dienst Verhuizingen. Wij slaan uw inboedel tijdelijk op in onze beveiligde loods.
De mogelijkheden bij Tot Uw Dienst Verhuizingen zijn zeer uitgebreid. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest!

Onderscheidend door service.

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen vinden we goede service belangrijk. Naar ons idee moet een verhuizing soepel en zorgeloos verlopen, zodat u zo snel mogelijk uw nieuwe woning kunt betrekken. Daarom werken wij altijd aan de hand van hoge kwaliteitseisen, om ervoor te zorgen dat iedere klant een prettige ervaring heeft met onze werknemers, werkwijze en communicatie. Wij zijn een transparant bedrijf dat graag met u meedenkt!

Neem contact op met Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Neem contact op of vraag een offerte aan bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Bereik ons per telefoon op het nummer 0182 – 372 311 of stuur ons een berichtje op Facebook: https://www.facebook.com/totuwdienstverhuizingen/

Wij staan voor u klaar!

Malcare WordPress Security