De betrouwbaarste verhuislift in de regio Alphen aan den Rijn.

Wie verhuislift Alphen aan den Rijn zegt, die zegt Tot Uw Dienst Verhuizingen. Klantgericht en behulpzaam | Tot Uw Dienst Verhuizingen verzorgt al meer dan 60 jaar verhuizingen voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Alphen aan den Rijn .


Wij staan klaar voor:

  • Particulierenverhuizingen;
  • Seniorenverhuizingen;
  • Bedrijfsverhuizingen;
  • Verhuislift;
  • Ontruimingen.


Maak gebruik van onze professionele verhuisliften; tot 27 meter hoogte.

Tot Uw Dienst Verhuizingen beschikt over de nodige kennis, ervaring en materieel voor een geslaagde verhuizing, of het nu gaat om een villa, een rijtjeshuis of appartement.


Verhuist u vanuit een appartement of flat? Dan kan het verplaatsen van grote en/of zware meubelstukken de verhuizing compliceren. Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt uitkomst!


Wij plaatsen snel en veilig een professionele verhuislift, waarmee u gemakkelijk uw inboedel verplaatst. Geen eindeloos gesjouw of onmogelijke bochten in het trappenhuis!

Tot Uw Dienst Verhuizingen, méér dan een verhuisbedrijf.

Tot Uw Dienst Verhuizingen hanteert hoge kwaliteits- en veiligheidseisen op het gebied van verhuizen. Al onze medewerkers beschikken over de nodige kennis om uw verhuizing veilig te laten verlopen, zowel voor henzelf en de klant, als voor de te verhuizen inboedel. Wij nemen als Erkende Verhuizer onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat uw inboedel zonder enig probleem, schadevrij en snel naar uw nieuwe woning wordt verplaatst.

Betrouwbaarheid en service zijn eveneens erg belangrijk voor Tot Uw Dienst Verhuizingen. Wij onderscheiden ons als verhuizer in Alphen aan den Rijn en omstreken door altijd net een stapje extra te doen voor de klant. Zo zijn wij niet alleen verhuizers, maar verzorgen wij ook de tijdelijke opslag van uw inboedel en nemen wij met onze handymanservice allerlei klussen die bij een verhuizing komen kijken voor onze rekening.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?