Tot Uw Dienst Verhuizingen verhuurt professionele verhuisliften in Berkel en Rodenrijs en omgeving!

Wie verhuislift Berkel en Rodenrijs zegt, die zegt Tot Uw Dienst Verhuizingen. Ervaren en betrouwbaar – Al meer dan 60 jaar vertrouwt men voor verhuizingen in Berkel en Rodenrijs en omgeving op de service van Tot Uw Dienst Verhuizingen.


Als Erkend Verhuizer met vele jaren ervaring staan wij garant voor:

  • Service;
  • Kwaliteit;
  • Efficiëntie;
  • Veiligheid.

Tot Uw Dienst Verhuizingen verzorgt verhuizingen van begin tot eind voor particulieren, bedrijven en organisaties. Iedere soort inboedel kunnen wij verhuizen. Wij verzorgen onder andere de verhuur van verhuisliften, tijdelijke opslag van de inboedel en natuurlijk complete verhuizingen. Bij alle diensten die wij leveren streven wij naar een snelle en zorgeloze verhuizing voor u!


Huur een van onze professionele verhuisliften tot 27 meter hoogte.

Een mooi uitzicht, geen last van straatlawaai of een zonnig balkon, in een flat of appartement kan men heerlijk wonen. Verhuizen daarentegen kan vanuit een hoger gelegen woning een opgave zijn.


Voorkom onnodig gesjouw in het trappenhuis en huur een professionele verhuislift bij Tot Uw Dienst Verhuizingen. Wij plaatsen veilig en snel een verhuislift, zodat grote en/of zware meubels gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Veilig verhuizen met hoogstaande service

Service en veiligheid zijn belangrijke begrippen bij Tot Uw Dienst Verhuizingen. Al onze medewerkers werken aan de hand van hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, zodat wij te allen tijde de beste service kunnen leveren aan onze klanten. Wij waarborgen de veiligheid van onszelf en u, terwijl wij zorgdragen voor het veilig, schadevrij en snel verplaatsen van uw inboedel.

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen geloven wij in de kracht van service. Door altijd een stapje extra te doen voor onze klanten onderscheiden wij onszelf als verhuizer in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Wij denken altijd graag met onze klanten mee over wat wij voor hen kunnen betekenen.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?