Tijdelijke opslagruimte van Tot Uw Dienst Verhuizingen biedt uitkomst.

Verhuislift Gouda? Een professionele verhuislift huurt u bij Tot Uw Dienst Verhuizingen.
Wie verhuislift Gouda zegt, die zegt Tot Uw Dienst Verhuizingen. Professioneel en betrouwbaar – Tot Uw Dienst Verhuizingen regelt voor u een zorgeloze verhuizing in Gouda en omgeving. Met meer dan 60 jaar ervaring staan wij garant voor een snelle, veilige en effectieve organisatie en uitvoering van uw verhuizing. Zowel voor particulieren als bedrijven.

  • Verhuislift;
  • Volledige verhuisservice;
  • Tijdelijke opslag;
  • Handymanservice.


Verhuislift Gouda - Tot 27 meter hoogte.

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Vooral wanneer u verhuist vanuit of naar een appartement of flat kan het verplaatsen van grote en/of zware meubelstukken een uitdaging zijn.
In zulke situaties biedt een verhuislift uitkomst. Tot Uw Dienst verhuizingen verhuurt professionele verhuisliften tot 27 meter hoogte, ook in Gouda.


Met onze snelle service staat de verhuislift in een mum van tijd klaar voor gebruik. Uw verhuizing is met Tot Uw Dienst verhuizingen geklaard in een handomdraai.

Veiligheid en kwaliteit voorop.

Als verhuisbedrijf bewaken wij te allen tijde de veiligheid en kwaliteit op de werkvloer. Wij dragen zorg voor uw inboedel en die verantwoordelijkheid nemen wij serieus. Al onze werknemers werken met grote zorgvuldigheid om al uw spullen, meubelstukken en andere huisraad zonder enige problemen naar uw nieuwe te woning te brengen.

Ook veiligheid is zeer belangrijk voor Tot Uw Dienst Verhuizingen. Van het plaatsen van de verhuislift tot het uitladen van onze vrachtwagens, wij werken altijd aan de hand van strikte veiligheidsprotocollen om de veiligheid van onze werknemers, onze klanten en de omgeving te waarborgen. Ook dat hoort bij zorgeloos verhuizen!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?