Verhuislift IJsselstein - Tot Uw Dienst Verhuizingen.

Verhuislift IJsselstein? Met meer dan 60 jaar ervaring als Erkende Verhuizer is Tot Uw Dienst Verhuizingen hét verhuisbedrijf in de regio IJsselstein. Wij verzorgen complete verhuizingen, of het nu gaat om een villa, een appartement of een bedrijfspand. Ook verhuren wij professionele verhuisliften en kunt u bij ons uw inboedel tijdelijk opslaan in een beveiligde loods. Alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze verhuizing.Verhuislift tot 27 meter hoog, professioneel geplaatst en bemand!

Bij Tot Uw Dienst Verhuizingen kunt u rekenen op:

  • Professionaliteit;
  • Kwaliteit;
  • Service;
  • Efficiëntie.

Dankzij onze ervaring als verhuisbedrijf in IJsselstein en omgeving beschikken wij over de kennis, kunde en het nodige materiaal om uw verhuizing op een veilige, verantwoorde en snelle manier te laten verlopen.


Verhuist u vanaf een hoger gelegen woning, zoals een flatwoning of appartement? Dan bieden onze professionele verhuisliften de oplossing.

Wij plaatsen en bemannen de verhuislift zodat u gemakkelijk grote, zware en moeilijk handelbare meubelstukken en huisraad naar beneden krijgt. Wel zo handig!

Veiligheid en kwaliteit voorop.

Als Erkende Verhuizer zetten wij ons bij iedere verhuizing in om alles veilig en efficiënt te laten verlopen. Onze medewerkers werken allemaal aan de hand van hoge veiligheids- en kwaliteitseisen, en proberen continu de beste service te leveren aan onze klanten.
Wij dragen er zorg voor dat uw inboedel veilig, schadevrij en snel naar uw nieuwe woning wordt gebracht.

Bijzondere wensen omtrent uw verhuizing? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook de optie om uw inboedel tijdelijk te laten opslaan in onze beveiligde loods.

Ook nemen wij met onze handymanservice allerlei klussen in huis voor onze rekening, om een verhuizing zonder losse eindjes te garanderen. Tot Uw Dienst Verhuizingen zet een stap extra voor de klant.

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?