Huur een verhuislift bij Tot Uw Dienst Verhuizingen!

Wie verhuislift Nieuwerkerk aan den IJssel zegt, die zegt Tot Uw Dienst Verhuizingen. Veilig, snel en zorgeloos verhuizen, daarvoor kunt u rekenen op Tot Uw Dienst Verhuizingen. Met meer dan 60 jaar als Erkend Verhuizer staan wij iedereen die verhuist in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel bij met:

  • Professionele verhuislift;
  • Beveiligde opslag;
  • Handymanservice.

Vertrouw op ervaring en vakmanschap voor een veilige en snelle verhuizing. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en uw volledige inboedel in een mum van tijd in uw nieuwe woning staat.


Verhuislift tot 27 meter hoogte. Gemakkelijk verhuizen vanuit een flat of appartement.

Tot Uw Dienst Verhuizingen plaatst en bemant professionele verhuisliften voor iedereen die verhuist vanuit of naar een hoger gelegen woning.

Voorkom gesjouw met zware of onhandige meubelstukken door ze gemakkelijk naar boven te brengen met een verhuislift. Onze ervaren werknemers zorgen ervoor dat het gehele proces veilig verloopt en uw inboedel schadevrij boven aankomt.

Service en kwaliteit staan bij Tot Uw Dienst Verhuizingen hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om de verhuur van een verhuislift, inboedelopslag of een complete bedrijfsverhuizing, bij Tot Uw Dienst Verhuizingen staan service en kwaliteit altijd voorop.
Al onze medewerkers werken met een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan uw verhuizing. Het schadevrij overbrengen van uw volledige inboedel is onze eerste prioriteit.

Door altijd een stapje extra te zetten op het gebied van service onderscheiden wij ons als verhuizer in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze handymanservice zorgt ervoor dat u zich niet meer hoeft te bekommeren om kluswerkzaamheden in uw oude of nieuwe woning, en indien nodig bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in een beveiligde loods.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Kunnen we verder ergens mee helpen?

Maandag - Vrijdag 

08:00 - 17:00

Gouderaksedijk 70

2808 NG Gouda

Chat openen
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?